Toimintakeskus

Toimintakeskus sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Kannelmäessä. Kuntouttava toiminta palvelee ryhmäkoteja ja tukiasuntoja ja siellä voi käydä omassa asunnossa asuvia asiakkaita. Asiakkailla on mahdollisuus osallistua myös kykyjensä ja kuntonsa mukaisesti sosiaaliseen työtoimintaan.

Toimintaterapiaa

Toimintaterapia on asiakaslähtöistä kuntoutusta. Toimintaterapiassa asiakas on oman elämänsä asiantuntija ja toimintaterapeutti on terapeuttisen toiminnan asiantuntija. Asiakaslähtöisellä toimintaotteella varmistetaan, että terapia ja siinä käytettävät toiminnat ovat asiakkaalle merkityksellisiä, mielekkäitä ja tarkoituksenmukaisia. Toimintaterapian käsityksen mukaan ihminen voi vaikuttaa tulevaisuuteensa, terveyteensä, ja hyvinvointiinsa omien valintojensa ja toimintansa kautta.

Toimintaterapeuttimme vastaa tästä toiminnasta apunaan moniammatillinen tiimi. Toimintaterapeutti tekee myös toimintakyvyn arviointeja moniammatillisen tiimin tuella.

Kuntoutuminen on kivaa – yhdessä tekeminen on mukavaa ja antoisaa – itse tekemällä oppii uusia taitoja ja oppii myös arvostamaan itseään.

Copyright ©2005 Maisonkoti. All rights reserved.